Hapat Tona

1999 - Themellimi

U themelua nga tre ortake shqiptare me vizionin dhe vullnetin per te ofruar produkte dhe sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit per kliente kryesisht institucionale si dhe kompani private ne territorin e Republikes se Shqiperise

2007 - Hyrja e Sistemeve CCTV

Me nje eksperience 20 vjeçare ne tregun e pajisjeve IT dhe afro 10 vjeçare tashme edhe per sistemet e vezhgimit e sigurise CCTV e iP, kompania eshte orientuar vazhdimisht ne rritjen e cilesise se sherbimit per klientet e saj dhe me pasionin per te qene gjithnje te azhornuar me teknologjite e reja per te dhene zgjidhje komplekse dhe funksionale me qellim rritjen e produktivitetit te aktivitetit pikerisht te klienteve te saj ekzistues dhe potencial

2014 - Lider ne Siguri

Ne kete vit AlbItal Canon behet lider ne sektorin e sigurise dhe monitorimit dhe perfundon me sukses kontrata me institucione te medha si Ministria e Drejtesise (Drejtoria e Burgjeve) ku mer furnizimin me paisje IT dhe sistemin CCTV qe u krye ne Joint Venture me kompanine RealCom ku Albital kishte 40% te kontrates.

2014 - 2016 Projekte Afatgjata

24 Mujore - Perfunduar

Si nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve te gjurmimit Albital Canon zgjeroi akoma me shume gamen e njohurive dhe aftesive te veta duke ofruar nje sherbim cilesor Ministrise se Drejtesise (Sherbimit te Proves)

2016 - Garanci & Support

Upgrade dhe mirembajtje e sistemeve IT, DataCenter OSHEE sh.a Realizuar me sukses ne bashkim operator me kompanine partnere shqiptare S&T Albania shpk dhe ate italiane Infoteam srl

2016 - 2020 Projekte Afatgjata

70% Complete
30% To Finish

Furnizim vendosje pajisje kompjuterike, elektronike si dhe licensat për përdorimin e programeve të sistemit të integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës (Sistemi i integruar për shërbimin e ri kombëtar të urgjencës) Nen kontraktor i kompanise italiane Infoteam srl per suportin tekniko-profesional te montimit te pajisjeve IT dhe testimit te rrjetit fizik me pajisje CISCO

2016 - Projekt Rang Kombetar

Sistem per monitorim audio-video ne ambientet e punes, menaxhimin automatik te rradhes dhe raportim mbi performancen e Qendrave te Kujdesit ndaj Klientit te OSHEE, ky projekt u realizua ne 84 pika te shperndara ne gjithe territorin e shqiperise, projekti u realizua ne me pak se 45 dite me disa skuadra, ku logjistika dhe sinkronizimi ishte pike kyce per realizimin.

2017 - Videowall 12x3 mt

Videwall i ndertuar me 40 Monitore 55-inch te markes se njohur Dahua me ekran Samsung. Ky projekt u realizua ne bashkpunim me partnerin tone RealCom sh.p.k prane nderteses se re te OSHEE Nje projekt me keto permasa nuk eshte realizuar me pare ne ballkan.

2018 - Garanci & Support

90% Complete
10% To Finish

Per here te dyte u fitua tenderi i upgrade dhe mirembajtje e sistemeve IT, DataCenter OSHEE sh.a Duke u realizuar me sukses ne bashkim operator me kompanine partnere shqiptare S&T Albania shpk

2018 - Sistem Menaxhim Rradhe & Statistika

Sistem per menaxhimin e rradhes ne pikat e Kujdesit ndaj Klientit OSHEE. Ky projekt u realizua me 35 pika te kujdesit ndaj klientit, me sistem qe dergon statistikat ne kohe reale. Sistemi lejon matjen e performances se operatoreve dhe shperndarjen e punes me mire ne baze te fluksit te punes.

 
 

Na Kontaktoni

Informacione kontakti

Albital Canon eshte nje nga firmat me historine me te vjeter ne sektorin e teknologjise se informacionit, pershtatja jone me risite me te fundit na ka bere lider ne kete sektor prandaj mos hezitoni te na kontaktoni.

Harta e WebSite

© 2017 Sa & To Developer. All rights reserved | Design by Sa & To Developer