Sherbimet Tona

RISHITJE HARD & SOFT

Shitje Paisje Brand Name per cdo aktivitet, PC, Laptop, Printera, Fotokopje, Televizor & Aksesore

SISTEME SIGURIE & CCTV

Sisteme Audio/Video monitorim me software mobile dhe desktop, cilesi e garantuar dhe experienc.

KANCELERI & PRINTIME

Produkte kancelerie per bisnese dhe zyrat tuaja, shumellojshmeri produktesh dhe Printime cilesore.

SERVIS & SUPORT

Servis i kualifikuar per zgjidhjen e cdo problemi dhe suport per mirembajtje mujore/vjetore.

WEBAPP & SITE DEVELOPER

Celesi i Biznesit tashme eshte WEB, ne ju krijojme Aplikazionin apo WebSite te dedikuar per ju.

Me ke Punojme


Na Kontaktoni

Informacione kontakti

Albital Canon eshte nje nga firmat me historine me te vjeter ne sektorin e teknologjise se informacionit, pershtatja jone me risite me te fundit na ka bere lider ne kete sektor prandaj mos hezitoni te na kontaktoni.

Harta e WebSite

© 2017 Sa & To Developer. All rights reserved | Design by Sa & To Developer